Shinobi Dragons

Het Shinobi Dragons Demo Team

Het Shinobi Dragons Demo Team is een leerlingeninitiatief met een eigen identiteit dat met draagvlak van de Sensei van de Ookami No Chikara Shibu Dojo demonstraties en demofilms ontwikkeld. Het demo team is opgericht in 2017. Het team maakt gebruik van de technieken in de Martial Arts stijlen; Ninpo Goshinjutsu, Ninpo Jissenjutsu en Ninpo Kobujutsu zoals die door de Sensei van de Ookami No Chikara Shibu Dojo wordt gegeven.

teamfoto

Visie

Het Shinobi Dragons Demo Team heeft de visie om plezier en mooie momenten/ herinneringen met elkaar te creëren. Zowel gedurende de weg (de trainingen) naar demonstraties als tijdens trainingen voor promotiefilms.

Meedoen aan het Shinobi Dragons Demo Team draagt bij aan de persoonlijke groei van de individuele Demo teamleden (elkaar in elkaars kracht zetten) en groeien in groepsverband (een hecht team worden). Zowel op het persoonlijke vlak als op het technisch vlak biedt het Demo Team een basis om verder te leren. Door de interactie tussen de teamleden onderling als spiegel te gebruiken voor het eigen handelen, wordt de persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd. Maar ook door het leren van de technieken die de Sensei het team leert en die gebruikt worden bij het uitvoeren van de demonstraties en promotiefilms.

De externe visie van het Shinobi Dragons Demo Team is om met behulp van de eigen fantasie en creativiteit, die tot uiting komt in het opzetten van demonstraties en promotiefilms, de buitenwereld te inspireren.

Doel

Het doel van het demo team is om:

  • Ninja demonstraties te geven;
  • Ninja demofilms op te nemen;
  • Demo teamleden te stimuleren in hun persoonlijke groei doormiddel van;
    • Demo teamleden demo’s te laten bedenken en te laten uitvoeren
    • Demo teamleden demo training te laten geven

Het Shinobi Dragons Demo Team traint 1x per week op de zondagmorgen van 9:00 uur tot 12:00 uur ter voorbereiding op demonstraties en demofilms.

Logo

Het Shinobi Dragons Demo Team maakt in het logo gebruik van de Japanse ‘Ka-Ryu’ draak. De Japanse ‘Ka-Ryu’ draak staat symbool voor passie en dapperheid in de strijd. In de Japanse mythologie wordt de 'Ka-Ryu' draak afgebeeld als een krachtige, vurige rode draak met goudgele vlammen.

Als een embleem vertegenwoordigt de draak zowel de mannelijke als de vrouwelijke principes. De 'Ka-Ryu' draak staat symbool voor onbeperkt aanpassingsvermogen en daarom ook symbool voor de voortdurende veranderingen en variaties van het leven.

De kleuren in het logo hebben onder ander de volgende betekenissen:

  • Rood: geluk, welvaart, passie;
  • Goudgeel: moed, hoop, rijkdom, kracht;
  • Zwart: kennis, zelfvertrouwen, stabiliteit.